На  18. 04. 2022 г. /понеделник/ от 14.00 ч. в

...
На  18. 04. 2022 г. /понеделник/ от 14.00 ч. в
Коментари Харесай

Министър Лорер ще присъства на подписването на Меморандум за сътрудничество между Фонда на фондовете и СУ „Св. Климент Охридски“

На  18. 04. 2022 година /понеделник/ от 14.00 ч. в Заседателна зала 1, намираща се на партера в южното крило на Софийския университет „ Св. Климент Охридски “ (СУ), ще бъде подписан Меморандум за съдействие сред Фонда на фондовете и Университета. Меморандумът ще способства за развиване на ефикасен продан на познания и хрумвания сред академичната област, бизнеса, държавните институции и обществото. Чрез него ще бъде задълбoчено съдействието за обезпечаване на по-добри шансове за кариерно развиване и реализация на студенти от СУ, посредством поддръжка за пускане на личен бизнес или различен тип предприемаческа активност. 

На подписването министърът на нововъведенията и растежа Даниел Лорер ще разгласи Национален конкурс за „ Най-добър юношески старт-ъп за 2022 година “ В събитието присъединяване ще вземат Мартин Гиков (изпълнителен шеф и ръководител на Съвета на шефовете на Фонда на фондовете), проф. Анастас Герджиков (ректор на СУ), доцент доктор Атанас Георгиев (декан на Стопанския факултет на СУ).
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР